За сайта

Здравейте!

Добре дошли на страницата на Георги Сенгалевич за политика, наука, религия.

10306863_10203885023795549_1311641069_n - Copy

В „Категории“ ще намерите различни разработки, разглеждащи проблемите на християнската култура, развитието на Изтока и на Запада и контактите между двете християнски цивилизации, както и редица политически анализи, фокусирани върху предизвикателствата на модерния граждански национализъм и глобалната криза, на външната и европейската политика. Също така можете да последвате връзките за култура и история и за политика в страничната лента.

Реклами

11 мнения за “За сайта

 1. Tihomir каза:

  Жалко…наистина жалко че има млади българи с промити мозъци, вярващи на всички глупости на психопата Волен Сидеров. Дано някой ден се осъзнаете преди да е станало твърде късно за България.

  • Ангел каза:

   Волен Сидеров може и да е с по-горещ темперамент от този, който е „добър“ за политик според някои политикани, но партийните, кадровите и личностните му грешки не са по-различни от тези на политическите му противници…
   Ето събирани през годините обективни факти за „Атака“ и нейния лидер – опитай ако можеш да обориш нещо от изнесените данни:
   http://www.bgpatriot.com/web/bg/topics/bulgaria/ataka/

   Чудно ми е как така само на Сидеров викате „психопат“ и не са ли „промити мозъци“ и гласоподавателите за БСП, ДПС, ГЕРБ, ДСБ, СДС, Кунева, НДСВ, РЗС, НФСБ, ВМРО и т.н.?

  • BG каза:

   Тихомир а вие от кои сте? Явно не сте психопат и сигурно мозъка ви не е промит ( какво означава промит мозък?). За сметка на това се изразявате с нивото на третокласник. Очевадно ви липсват маниери и етикет на пристойно поведение. Питам се на какво, върху кои факти и елементи е обоснована вашата аргументация? Би било интересно да изложите вашите идеи и вместо да отравяте празни и парливи слова. В общ интерес е да видим вие в какво вярвате, чия теза изповядвате и кои са вашите финансови източници. Поздрав Б.

 2. спас каза:

  Здравейте, Георги! Искам чрез Вас да подам информация за наблюдаване на аме,иканска агентура в г,ад ямбо. По п,инцип винаги има аме,иканци в око.оностите НА ГРАДА ЗАРАДИ АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ И Т.Н., НО ТЕ НЕ СЕ ПОКАЗВАТ ОБИКНОВЕНО. ТЕЗИ СА ДРУГИ, МОТАЯТ СЕ ЦИВИЛНИ УЖКИМ СРЕД НАРОДА, УСМИХВАТ СЕ И СЕ ПРАВЯТ НА ТУРИСТИ, НО ПРАВЯТ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЗАЩОТО ОБИКНОВЕНО НЕ СЕ ПОКАЗВАТ И НЕ СЕ УСМИХВАТ, ТЪЙ КАТО ПО ПРИРОДА МРАЗЯТ ПРАВОСЛАВНИТЕ. ОСВЕН ТОВА СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ НЕ СА ОТ ПОСТОЯННОТО ПРИСЪСТВИЕ НА МОРМОНИТЕ, КОИТО ПОЗНАВАМ СЪЩО МНОГО ДОБРЕ. ОБРЪЩАМ ВИ ВНИМАНИЕ, МОЛЯ ЧРЕЗ ДРУГИ КАНАЛИ НА ИНФОРМАЦИЯ, ВКЛ. ЧРЕЗ ПАРЛАМЕНТАРНИ СРЕДСТВА ЗА ДОСТЪП ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ ДА СЕ ПРОВЕРИ ИМА ЛИ РЕГИСТРИРАНО ОТ ОРГАНИТЕ НА БЪЛГАРСКОТО ОНТРАРАЗУЗНАВАНЕ ПРИСЪСТВИЕ НА АМЕРИКАНСКА АГЕНТУРА И В ДРУГИ ГРАДОВЕ И С КАКВИ ЗАДАЧИ БИХА МОГЛИ ДА БЪДАТ ИЗПРАТЕНИ ТАКИВА ЛИЦА. С МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ, ИСКРЕНО ВАШ, ГР.ЯМБОЛ

 3. никоя идея не заслужава загубата на 1 човешки живот каза:

  какво значи модерен граждански национализъм…? оксиморон 🙂

 4. Митко каза:

  Прочетох във вашия блог за едно изказване на Жан Моне, според което „европейците трябва да бъдат поведени към супердържава, без да съзнават какво точно се случва с тях“. Понеже това доста ме съмнява, бихте ли ме осведомили на коя дата е държана тази реч и къде, а ако може направо и линк на източника ви. Благодаря предварително!

  • На стр. 21 от книгата си „Евроинтеграция без илюзии“ президентът на Чехия Вацлав Клаус цитира тези паметни думи на Моне, произнесени на 30 април 1952 г. пред ООН. Факт, който евро-пропагандата премълчава и умело потулва.

 5. Ivan каза:

  Сенгалевич, моля те искам да те питам за Украйна, моля те дай ми емайла си.Моля те сериозно е!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s