НА 5 ОКТОМВРИ ДА ГИ РАЗСТРЕЛЯМЕ – С БЮЛЕТИНАТА!

АТАКА е нашето оръжие и последната крепост на народа

            На финала сме на една нелека предизборна кампания. Да ви призная, преди месец се бях отчаял и обезверил, че едва ли нещо може да се промени, че българският народ отново е унесен в своя робски сън. 7Обиколките из страната, из градчетата и селата на България обаче възвърнаха вярата ми, че нашият народ има бъдеще. Срещнах стотици хора – атакисти от всякаква възраст и социален статус, които ме изумиха със своята будност, ерудиция и непреклонна воля за живот. Убедих се, че семената, които Волен Сидеров и съратниците му сеем, вече дават плод. Никога няма да забравя пламенното слово на 77-годишния агроном Иван Караджов по време на срещата с жителите на миньорското село Елшица, или пък думите на един човек от Ракитово, който с горчивина заяви: „Аз съм циганин, виждате ме. Но съм прозрял истината и подкрепям АТАКА. А къде са българите, уж големите патриоти? Кога ще прогледнат?!?” Убеден съм, че и останалите кандидати от нашите листи са преживели подобни моменти, и особено нашият лидер, който кръстоса надлъж и шир цяла България. Нашата битка е за тези хора. Вярно, враговете ни са много. Но и българите, които се борим за национално независима и социално справедлива България, не сме малко, оказва се. Борисов-Местан-и-СтанишевНа 5 октомври срещу нас в битката за България се изправят могъщи външни сили и олигархията с нейните разклонения ГЕРБ, БСП, ДПС, ББЦ, „реформатори”, „патриоти” и прочее. Защото през всички тях говорят именно богатите, тези, които разграбиха богатствата на страната и си осигуриха привилегии на гърба на народа. За тях една силна АТАКА е смъртна опасност и най-големият кошмар. Затова са десетките провокации, раздухването на скандалите, опитите националната идея всячески да бъде компрометирана, медийните лъжи и тоталното информационно затъмнение, което тегне години наред над политическата ни дейност. Медиите чисто и просто са в ръцете на същата експлоататорска класа, няма какво да си кривим душата. Колкото повече ни плюят и очернят обаче, толкова повече това е свидетелство, че сме на прав път, и че АТАКА е заплаха за плутокрацията, т.е. за властта на парите и на богатите. 10665778_642920855829337_23964507189999157_nСъщата тази АТАКА, която вече десета година е гласът на бедните и отрудени българи, на тези, които загубиха от Прехода, и от чиито съдби големите телевизии никак не се вълнуват. Да, ние сме гласът на онези 1,6 млн. българи, които живеят под прага на бедността, на пенсионерите, които преживяват със 152 лв. минимална пенсия, на младите хора, принудени да емигрират в търсене на препитание, и на „работещите бедни”, които слугуват на някоя чужда фирма за 300 лв. заплата.

Време е този глас – техният глас, да се чуе силно. А това е глас на гнева срещу две обективни реалности, които съществуват в днешна България. Едната е класовата борба, която една тънка прослойчица от либералстващи „умни и красиви” измекяри разпалва срещу българския народ. Не може в една модерна държава благата да отиват в джоба на 1 % от населението, които стават все по-богати, а останалите 99 % да тънат във все по-дълбока мизерия. 1622195_642920849162671_2602637421682182726_nНе може в една европейска държава да има плосък данък, който облагодетелства милиардерите и ограбва пенсионерите. Не може да се вдига цената на тока с 10 % в услуга на енергийната мафия и трите чужди ЕРП-та, след като 200 хиляди българи въстанаха преди година и половина, а някои от тях изгоряха живи като факли. Не може държавата да има пари за издръжката на хилядите „бежанци”, а да няма ресурси за вдигане на доходите. Просто не може!

Втората реалност в днешна България, която ще възмути всеки нормален човек, е колониалният модел – защото страната ни от високоразвита, индустриална и технологична, само за 25 години бе превърната в колония на Запада, предназначена за евтина туристическа дестинация, където английските туристи да идват да се напиват като животни и да ползват секс услуги. Бананова република със зависим елит, чиято икономика е изцяло обхваната от чужди, западни корпорации, които идват тук да се ползват от евтината работна ръка, и после изнасят навън колосалните си печалби от над 28 млрд. лева годишно. 10552421_10152306554786611_4516959546293948312_nТеритория за 4 американски военни бази, които във всеки миг могат да се превърнат в плацдарм за поредната империалистическа война на Вашингтон. Това е България днес. България, която трябва да си върнем. Срещу нас е ГЕРБ с тяхната програма за нови финансови рестрикции, за замразяване на доходи, приватизации, рязък скок на цената на тока. За „Стабилна България“, само че стабилна в мизерията и колониалното робство. Срещу нас е и БСП, която сега агитира за „лява България”, но нито веднъж не изпълни гръмките си предизборни обещания, като това за изграждане на АЕЦ „Белене” или пък за премахване на плоския данък – партията, която позволи на ДПС методично да прокарва своята антибългарска и антинародна програма. Всички те – леви и десни, сини, червени, зелени и тем подобни, са едно. Така че на 5 октомври не гледайте кой с какви етикети се е накичил и като какъв се заявява. Следете програмите и се вслушайте в идеите им за България. По тях ще ги познаете. Защото никак не е патриотично да си ЗА ниски доходи, ЗА плоския данък, ЗА добива на шистов газ и ПРОТИВ АЕЦ „Белене“ и „Южен поток“, и да се наречеш „Патриотичен фронт“.

Трите партии на олигархията ГЕРБ, БСП и ДПС, които сега отново се готвят да управляват с подкрепата на своите патерици, и които уж са кръвни врагове, заедно отхвърляха почти всички законопроекти, които АТАКА внасяше в 42-ия Парламент. А това бяха 59 законодателни текста, сред които искания за по-високи доходи и пенсии, премахване на плоския данък, по-високи данъци за богатите и по-ниски за бедните, изгонване на ЕРП-та и намаляване на цената на тока, връщане на златодобива и други печеливши отрасли в български държавни ръце, строеж на АЕЦ „Белене”, отхвърляне на санкциите срещу Русия, изграждане на стена по границата с Турция и експулсиране на нелегалните имигранти, нахлуващи у нас под маската на „бежанци”. И много моля сега да не ни излизат разни изедници и всевъзможни „експерти на Прехода” да ни обясняват как Планът „Сидеров” бил неосъществим, защото в Европа и света отдавна имаме примерите на други народи, които се освободиха от оковите на колониализма и робството на финансовия капитал. 10644891_10203030045248161_5433507512249406336_nВ Германия и Скандинавските страни до 30 % от БВП отиват за социални дейности, здравеопазване и образование, а най-богатите плащат подоходен данък до 50 %, от което се пълни хазната. Не 10 %, както е у нас. В Унгария Виктор Орбан на три пъти намали цената на тока с по 10 % и стартира изграждането на ядрена централа с руска технология. Финландия, Словакия, Чехия и Унгария казаха НЕ на санкции срещу Русия, защото лидерите им отстояват собствените си национални интереси, а не слугуват на Вашингтон и Брюксел. Значи можело. Значи програмата на АТАКА не е някаква екзотика и е в състояние да превърне България в нормална и просперираща социална държава, суверенна и равнопоставена на другите. Оттук нататък на ход е българският народ. Само и единствено той има силата на 5 октомври да накаже всички, които досега го залъгваха, ограбваха и тъпкаха. АТАКА е последната крепост на този народ, а бюлетината е оръжието, с което той може да разстреля всички тях. Това е битката. Друга истина няма. Аз го знам. Вие го знаете. Всички го знаят. Напред и Бог с нами!

Георги Сенгалевич

Кандидат за народен представител от АТАКА в 7 МИР – Габрово и 13 МИР – Пазарджик

Очаквайте в новия брой на в. „Атака“.

2 thoughts on “НА 5 ОКТОМВРИ ДА ГИ РАЗСТРЕЛЯМЕ – С БЮЛЕТИНАТА!

  1. Рубладжийски подлоги каза:

    С кеф бих разстрелял антибългарските боклуци Батака, ако беше законно.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s